CV

Mindennapok, CV, meg ez meg az. Nem mondhatom el senkinek, leírom hát mindenkinek

Friss topikok

  • Kismaci86: Boldog boldog boldog születésnapot, kívánom hogy legyen még sok ilyen szép napod :) Nagyon sok bol... (2008.08.11. 21:39) 2008.08.11
  • Kismaci86: Csajszi merre vagy már??? :( hiányzol... ugye nincs baj??? (2008.08.01. 10:48) jóslás
  • Kismaci86: Örülök, hogy végre írtál már... el vagy veszve :( Esetleg egy kis élménybeszámolót kaphatok? :) :P (2008.07.16. 11:47) 2008.07.15.
  • Kismaci86: Hát tegnap a KisD-s szitura gondoltam :D ja de Konstiék is... van amit nem felejtek el... éjjel ke... (2008.07.03. 14:16) 2008.07.03.
  • Kismaci86: Csajszi! Nagyon tetszik a bejegyzésed. Nem azért, mert rólam is van benne szó, hanem, mert jó érzé... (2008.07.02. 20:51) 2008.07.02.

Ezt olvasom..

2008.07.21.

2008.07.21. 18:43 - sunny85

Címkék: nap bank meleg diák szombat triatlon vezető fiók

Na rég írtam, most bepótolom :) Lássuk csak mi is történt. Múlthéten minden nap sokáig dolgoztam, hazaértem, átestem a szokásos veszekedéseken. Pénteken felmentem a valutás bizonyítványomért, végre megérkezett. Aztán délután meló ezerrel. A fiókvezető szabadságon van,m volt,de bejött megbeszélni a másnapi triatlonos dolgokat. Tudniillik támogatta a bank a triatlont, s ki kellett mennünk nápolyit, lufit, meg mobilos bizgerentyűket osztogatni. Kijött 2csaj is,akik gyakorlaton vannak nálunk, banki szakügyintézőnek készülnek 2éves okj-s képzés keretein belül. Na rájuk aztán nem igazán lehetett számítani. De mindegy. Andival és Mónival tartottuk magunkat. Bár a luficsomózástól a kezünk szétment. Szerencsére géppel fújtuk, nem tüdőből :D Nem is bírtuk volna az 1500 lufit :) Reggel 8tól tűző napon ültünk, hála a csodálatos szervezésnek. Leégtünk elég szépen. Na de mindegy, jól elvoltunk. 4óra felé elfogyott mindenünk, de várni kellett az eredményhirdetésig, mert díjat kellett átadni a bank nevében. Na a szerveőket dícsérem ismét... Pénteken meg lett beszélve,hogy bort adunk, névjegykártyatartót, meg tollat. Erre a nagyon okos emberek a 12-15éveseknek adatták oda az ajándékot a rendőrök, katonák helyett. Annyira égett a fejünk, hogy bort kellett adnunk nekik... De nem a mi hibánk volt, ha mondják,hogy gyerekeknek,akkor nem azzal készülünk. De nem erről volt szó. S ráadásul felhívták a fiúkat, lányokat egyszerre, így hatan álltak a dobogón, mi meg 3ajándékot vittünk, mint minden más szponzor. Mert ugye ezt elfelejtették közölni,hogy így lesz lebonyolítva a dolog. Gratulálok hozzá.

Aztán maradtunk koncerteken. Este a Bikini kncert a végére jó lett, mikor már a régebbi dalokat játszották, amiken felnőttem. Andival, a kolleganőmmel voltunk kint, jól elvoltunk. Móni is maradt volna,de várták otthon a gyerekei. Jó ez a csapat. Jó,hogy szeretünk együttlenni, nem úgy mint sok helyen,hogy az ember menekül haza munkából. Mi jól megvagyunk. Nagyon... Jobb szeretek velük bent dolgozni, mint itthonlenni az állandó veszekedésben... Pedig mindenkinek megvannak a gondjai, s mégsem vetítjük egymásra. Meg tudjuk nyugtatni egymást, jót nevetünk, s legalább arra az időre míg együttvagyunk elmúlik a rosszkedv. S tényleg mindenki meghallgatja  a másikat,s tök jó.

Ma szívtunk nagyon. KAptunk egy belső ellenőrt a hétre. Ugye belenéz sokmindenbe. Nem is ez a gond, hogy ott van, hanem hogy a kisdiákok szépen elkevertek mindent. Nem lehet rájuk bízni semmit, mert nem tudják, vagy egyszerűen nem akarják jól megcsinálni. Kezükbe van adva minden, szájukba van rágva minden,de nem... egyszerűen nem csinálják meg. Mondtam,hogy kelle engedményezési  nyilatkozatnak lennie az irodában az asztalomon, nézzék meg 3an. Mindannyian azt mondták,hogy nincs ott olyan. Bementem, s hát persze,hogy ott volt ahol mondtam. Kezükbe adtuk,hogy mit kell lefénymásolni, elfaxolni, de nem tették meg. Semmi értelme,hogy ott vannak... Semmi... Délutánra meg be sem jött az a két lány,aki velünk volt szombaton a triatlonon. De persze szólni sem szólnak...  Nem lenne képem ehhez. Holnap csinálhatom a szokásos táblázatocsakámat fiókvezetői értekezletre. Mindig rámhagyják... Bár szeretem megcsinálni, de az legalább 3-4 napos munka. S egy nap alatt ismét meg kell csinálnom. Ilyenkor még pisilni sincs időm menni. Meglesz az, jó lesz az. :)

Szegény nővérkém már nem nagyon bírja a munkahelyén. Neki egy tapló a főnöke. A sok idegeskedés miatt megint gondok vannak a gyomrával. Ma volt dokinál, írt fel neki jópár gyógyszert. Nyugtatókat, savcsökkentőt, gyomorerősítőt. Most pihen egy hetet. Szerencsére nálunk a fiókvezető is imádnivaló, nagyon rendes, kedves. Nagyon jó helyre kerültem. Nem ismerek nála alkalmasabbat erre a posztra. Ezért is van szerintem,hogy mindenki olyan jól megvan mindenkivel. Nincs rivalizálás, a fiókvezető nem tesz különbséget az emberek között, stb. Tényleg szuper. Egyszerűen imádok ott dolgozni. Na át kellene szaladnom a boltba, úgyhogy blogírás felfüggesztve :)

pápá

A bejegyzés trackback címe:

https://sunny85.blog.hu/api/trackback/id/tr58578625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása